Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Η αυτογελοιοποίηση των Πολιτικών...Μέρες,Νύχτες και Συμφωνίες...

Την τελευταία περίοδο σαν μανιτάρια πετάγονται τα νέα κόμματα,απορίας άξιο είναι πρώτα απ'όλα που βρίσκουν τα λεφτά για να δημιουργήσουν όλα αυτά τα νέα κόμματα.
Αυτή τη στιγμή, στη Βουλή υπάρχουν 14 ανεξάρτητοι βουλευτές, 7 εκ των οποίων έχουν ...
συμμετάσχει ήδη στην ίδρυση 4 νέων κομμάτων.
Ο Πάρις Μουτσινάς και ο Οδυσσέας Βουδούρης δημιούργησαν το κόμμα «Η Κοινωνία πρώτα» ενώ ο Νίκος Νικολόπουλος ίδρυσε το «Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος». Ο Χρήστος Ζώης ίδρυσε το κόμμα «Νέα Μέρα» του οποίου την Κ.Ο αποτελούν ο Γιάννης Κουράκος και Νίκος Σταυρογιάννης.
Το σίγουρο είναι και ελπίζουμε να έχουν αίσθηση και να καταλαβαίνουν οι κύριοι αυτών των κομμάτων οτι αυτογελοιοποιούνται και ότι δεν έχουν καμία ελπίδα τα κόμματα τους στις εκλογές.Άρα αν το γνωρίζουν αυτό σημαίνει ότι δεν θα κατέβουν αυτόνομα,πιθανόν να υπάρξουν συνεργασίες,με ποιον θα το δούμε σύντομα.Οι γυρωλόγοι της πολιτικής καλό θα ήταν να γνωρίζουν ότι καλό θα ήταν εφόσον την κοπάνησαν από το κόμμα που ήταν να παρέδιδαν και την έδρα.Θα αναμένουμε με μεγάλη αγωνία ποιό άλλο μανιταράκι θα ξεπεταχτεί και τι σκοπό έχει.Αλλά καλό είναι εαν τυχόν έχει κάποιος σκοπό να τους ακολουθήσει ας ψάξουν πρώτα την πολιτική σταδιοδρομία τους και πόσες μεταγραφές έχουν κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου